Cine sunt

Numele meu este Valentin Sen și îmi plac oamenii, în special oamenii curajoși care aleg să trăiască viața cât mai frumos.

Îmi place tot ce ține de dezvoltarea personală, comunicarea cu oamenii și împărtășirea de experiențe de viață. Sunt o fire fundamental pozitivă și respir optimismul și speranța într-un viitor mult mai bun; cred ca faptele noastre ne construiesc și de aceea merită să facem tot ce ține de noi până se revelează viitorul.

Port un deosebit respect pentru toți acei oameni minunați din viața mea, care m-au îmbogățit spiritual și care m-au ajutat să devin cine sunt astăzi, ca gândire și simțire. Port un deosebit respect pentru cei care oferă necondiționat și într-o lume atât de agitată nu uită să fie generoși.

Am o familie minunată pe care o iubesc și în mijlocul căreia am învățat să apreciez sufletul omului și nu aspectele legate de materialitate.

Îmi place sportul iar de-a lungul vremii am practicat artele marțiale, parașutismul, înotul și voleiul; am studiat cultura și limba japoneză (am sustinut chiar probă de bacalaureat); am luat lecții de pian de la o doamnă extraordinară.

Iubesc România și pe cei care își iubesc și promovează țara-mamă. Iubesc oamenii care cred în valorile naționale și nu se dezic de pământul strămoșesc doar pentru că alții încearcă să îl distrugă.
Îmi plac oamenii care gândesc și care se documentează înainte să vorbească, oamenii care nu iau informații gata mestecate de la alții.

Îmi plac oamenii care vor să își trăiască viața frumos și care se apucă de treaba astăzi.

Sunt trainer, speaker și consilier de dezvoltare personală. Sper ca informația pe care o ofer și simțirea față de oamenii cu care intru in contact să fie de un real folos.

cine-sunt

Reply

Your email address will not be published. All fields are required.