Termeni & Conditii

Articolul 1: Acceptul

1. Vizitarea si utilizarea acestui website, denumit in cele ce urmeaza “Site-ul”, reprezentand totalitatea continutului vizitabil si utilizabil accesand adresa de Internet www.valentinsen.ro sunt posibilie numai daca utilizatorul accepta si respecta Termenii si conditiile impuse de prezentul regulament de utilizare, denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”.

Articolul 2: Datele cu caracter personal

1. In urma introducerii datelor cu caracter personal in una dintre sectiunile Site-ului, utilizatorul isi da acordul pentru ca detinatorul Site-ului, pentru intreaga durata a existentei Site-ului, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici precum si pentru informarea utilizatorului referitor la activitatea Site-ulu, afiliatilor, precum si cu privire la serviciile si produsele / marcile detinatorului si afiliatilor acestuia.

2. Intrucat titularul Site-ului este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, acesta garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romaneasca in vigoare în special Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu completările şi modificările ulterioare, şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, cu completările şi modificările ulterioare.

3. Drepturile despre care se face vorbire la alin. (2) sunt, în special, dar nu numai, următoarele: dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei.

Articolul 3: Utilizarea Site-ului

1. Prezentul regulament este aplicabil tuturor utilizatorilor Site-ului, incluzand utilizatorii care aduc contributii de natura scrisa, si/sau auditiva, si/sau vizuala, si/sau audiovizuala (indiferent daca acestea sunt sau nu opere, in sensul Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu completarile si modificarile ulterioare) ori cu alte tipuri de documente, date si informatii denumite in continuare “Documente”.

2. Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii: a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale, b) continutul Site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului, c)acesta respecta in tot, cu titlu permanent, Regulamentul.

3. Utilizatorii isi exprima acordul cu privire la interdictia de a utiliza sau lansa un sistem automatizat (incluzand “roboti”, “spider-i”, “cititori off-line” etc) care ar trimite catre Site intr-o anumita perioada mai multe mesaje de solicitare catre server decat poate trimite o persoana fizica in aceeasi durata de timp, utilizand un web browser conventional. Prin exceptie, le este permis operatorilor de motoare de cautare publice sa utilizeze sisteme automatizate exclusiv pentru a indexa documente consultabile, publice, in limita suficienta a acestui scop, excluzand dreptul de copiere/ arhivare a acestora.

Articolul 4: Drepturi de Proprietate Intelectuala

1. Continutul publicat pe Site este furnizat numai in scop de informare si uz personal al utilizatorilor si nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau republicat in nici un fel si cu nici un alt scop fara acordul scris la titularului Site-ului.

2. Prin accesarea Site-ului utilizatorii isi exprima acordul sa nu altereze, dezactivese, eludeze sau interfereze in orice fel cu elementele de securitate ale prezentului Site.

Articolul 5: Despagubiri

1. Utilizatorii isi exprima acordul de a-l despagubi pe titularul Site-ului in caz de daune, obligatii, pierderi, raspunderi, datorii sau cheltuieli ce ar putea decurge din incalcarea, in totalitate sau in parte, de catre utilizatori a prezentului Regulament.