Blog

Vampirii energetici
 

Vampirii energetici – sau de ce nu mai suport unii oameni

vampirii energetici [ValentinSen.ro]Vampirii energetici sunt perceputi ca acei oameni care te obosesc cumplit si de care incerci sa fugi din rasputeri, atata ca, dragii de ei, au ani de experienta in spate in ceea ce priveste a retine pe cineva.

Deseori ni se intampla sa recunoastem un tipar de om de care ne este teama si de care fugim pentru stilul agresiv de a comunica si de a lua cu forta cat mai mult din timpul si atentia noastra. Fara a trata aici aspectele spirituale, putem spune ca vampirii energetici sunt oameni in general constienti de problemele lor – proasta relationare care duce adesea la singuratate – si astfel, cand prind pe cineva, nu ii mai dau drumul. Dam sa plecam, ei dupa noi; incercam sa punem punct discutiei, ei isi mai amintesc ceva… si tot asa. Aceasta abordare ofensiva si acaparatoare evident ca ii face sa fie si mai evitati de eventuali parteneri de discutie sau prieteni iar pentru aceasta, vor deveni si mai inversunati la urmatoarea discutie. De ce? Pentru simplul motiv ca omul care nu comunica suficient simte nevoia acuta de a se se descarca.

Ce putem face?

In principiu, sa ne vedem de drum 🙂
Ca in oricare alta situatie, daca vrem sa ajutam pe cineva, trebuie sa vedem daca isi doreste intr-adevar o schimbare sau vrea doar un ascultator fata de care sa se descarce. Daca intalnesti varianta a doua, poti pleca linistit. Avem atat de multi oameni in jurul nostru care ar vorbi ore si zile despre problemele lor insa cand e vorba sa faca concret ceva nu au nicio reactie. Doar omul care cauta transformarea merita timpul si energia noastra.

vampirii energetici [ValentinSen.ro]Ce pot face ei?

Vampirii energetici se pot ajuta constientizand situatia in care se afla. Nimic nu este intamplator si chiar numarul oamenilor care evita sau isi limiteaza dialogul cu ei ar trebui sa le spuna ceva. Iar odata ce ai constientizat situatia in care te afli, ALEGI ce vrei sa faci – te complaci sau lucrezi. Ca in oricare alt moment delicat, sinceritatea fata de propria persoana este decisiva.

Mai multe detalii in materialul video:
**nu uitati sa va abonati pe canalui de Youtube Valentin Sen

Reply

Your email address will not be published. All fields are required.