Blog

Unde dispare atractia
 

Unde dispare atractia? De ce nu mai comunica? si alte intrebari puse in momente de panica

unde dispare atractiaRecent, o tanara mi-a scris despre problemele pe care le are in relatie, acuzand lipsa de comunicare si de implicare a iubitului ei si ca… dispare atractia. De cele mai multe ori, acest lucru se intampla in momentul in care “indragosteala” de la inceput se duce si cei doi ajung sa se cunoasca cu adevarat, incep sa se descopere cu adevarat. Acela este momentul in care trebuie sa scoti la iveala “substanta” care te reprezinta, tot ce ai mai original si mai bun.

Din pacate, multi oameni se lasa influentati de fluctuatiile relatiei si isi pierd avantul, devin tristi, abatuti sau chiar depresivi. Problema este ca schimbandu-si starea de spirit in acest mod, ei devin mai putin atractivi si interesanti pentru partenerii lor, afundandu-se mai rau. Cheia este sa constientizezi ca atractia dispare cand incetezi sa mai fii tu!

Cheia numarul doi consta in faptul ca (asa cum am spus si in alte materiale) oamenii sunt atrasi de firi puternice si originale, pline de viata, ludic, creativitate. Daca atunci cand dispare atractia si comunicarea dintre voi, tu ai incepe sa te cultivi pe tine, ai vedea imediat o schimbare in pozitiv. A te cultiva pe tine nu inseamna sa fii egoist(a) si sa uiti de celalalt cu totul dar inseamna sa lucrezi la buna definire a caracterului si personalitatii tale – gaseste-ti hobby-uri, activitati sportive, culturale etc.

unde dispare atractiaFii un om frumos, deosebit, original, pentru care viata nu inseamna doar munca, cumparaturi si plata facturilor.

Aparent, ai spune ca daca in momente de criza “fugi” de langa celalalt ca sa te ocupi de tine il vei pierde definitiv. Gresit!
De pierdut, se pare ca l-ai pierdut deja. Acum trebuie sa lucrezi la a-l aduce inapoi iar asta se face doar prin a te imbunatati pe tine – este usor de inteles ca neaparat trebuie sa evolueazi din moment ce forma ta actuala nu a fost suficient pentru a-l tine aproape.

**nota: se cere mult discernamant. Nu pentru orice om trebuie sa te dai peste cap pentru a-l face sa ramana. Nu toate relatiile sunt potrivite, oricat ai vrea sa te convingi de asta.

Sa fim deci oameni frumosi si puternici care investesc in ei. Toata viata!
PS: in legatura cu Omul Frumos merita citita cartea lui Dan Puric. O puteti gasi aici.

Informatii complementare in materialul video:

1 comment
  • Nigro

    Suuppeerrr!! :):):):)

Reply

Your email address will not be published. All fields are required.