Blog

Esti iubit cand esti tu insuti!
 

Fii tu insuti! Merita!

Adesea uiti sa fii tu insuti pentru ca esti obsedat sa fii placut si dorit. Avem tendinta de a juca diverse roluri pentru a atinge diverse scopuri, uitand ca scopul suprem este sa fim fericiti iar fericirea nu poate exista fara libertate. Sa joci un rol inseamna sa iti ingradesti libertatea iar multi se prind de acest lucru prea tarziu…
Imi place sa asociez aceasta idee – de a fi tu insuti, natural, curajos si asumat – cu felul in care reactioneaza oamenii cand li se pune camera in fata. Gandul ca esti filmat te face sa iti pui atat de multe intrebari… “cum imi sta parul?”, “ce sa zic?”, “cum sa tin mainile?”, “oare am spus o prostie?”, “oare voi spune o prostie?” etc. Tot ce trebuie sa faci este sa fii tu insuti si asta va da nastere celui mai frumos material filmat. Ei, la fel este si cu interactiunea umana – daca esti tu insuti vei transmite asta si oamenii te vor iubi pentru ca oamenii iubesc caracterele originale.

Si daca pleaca toti?

Fii tu insuti!Daca pleaca toti e perfect, esti pe drumul cel bun spre viata adevarata, pe care nu ai avut-o pana acum.
Doar daca nu esti vreun nebun care intelege cu totul diferit “a fi tu insuti”, atunci cand alegi sa faci schimbarea si cu curaj te exprimi natural, observi ca prietenii se indeparteaza sau tu te indepartezi de ei. Aceasta este de bine. Ei pleaca pentru ca cei cu care intr-adevar te potrivesti sa vina.
Poate va dura o perioada si nu te vei simti confortabil in solitudine insa merita! Vor veni oamenii cu care chiar rezonezi si in prezenta carora te simti in familie.

Tine minte ca viata e prea scurta pentru a nu-ti gasi curajul de a fi tu insuti!
Nu ai timp de pierdut si nu ai de ce sa te temi.

Un material interesant despre un om care nu se rusineaza sa fie el insusi si astfel este extraordinar, aici.

Mai multe informatii in materialul video:

Reply

Your email address will not be published. All fields are required.