Blog

Friendzone – sau casa bantuita

Friendzone este termenul american care defineste o relatie dintre doi oameni de sex opus, marcata atat e puternic de prietenie incat un viitor amoros, cu copii si nepoti, este exclus. Aceasta poate fi o forma de relationare in care s-a ajuns natural sau poate fi o urmare a unei atitudine defensive. Adica:
1. un baiat si o fata se pot cunoaste de multi ani, eventual din copilarie, iar, in momentul in care au crescut, eventualitatea unei relatii intre cei doi pare deplasata;
2. o fata, in momentul in care simte ca este placuta de un baiat caruia nu ii impartaseste sentimentele, il poate arunca pe acesta in friendzone pentru a se apara.

FriendzoneDe ce fug oamenii de friendzone? Pentru ca teoretic nu iti ofera niciun avantaj iar, ca dezavantaj, iti taie de pe lista posibilitatea de a fi cu o anumita persoana. Puse in balanta… You got the point :). Eu as spune ca nu este asa mare problema atata timp cat plasarea ta in sfera “prieteniei” nu este un eveniment comun – atunci este lesne de inteles ca ai o problema in a te face placut si oamenii se izoleaza de tine in acest mod. In rest, as zice ca este chiar indicat sa te plasezi din cand in cand in friendzone – nu poti sa te potrivesti cu toata lumea si nu poti avea o relatie de dragoste cu oricine; pe de alta parte, o prietenie sincera si onesta cu cineva de sex opus reprezinta un lucru cu adevarat pretiossi rar in ziua de azi!

Cred ca daca lasi deoparte mandria si intelegi ca nu trebuie sa fii placut de tooooaaata lumea ca prieten si dorit de toooata lumea ca iubit, te vei putea bucura de viata fara stres. Presupun ca urmaresti sa cunosti doar persoana cu care te potrivesti cu adevarat, nu un harem, nu?

Mai multe detalii in materialul video.
Pe curand,
Valentin Sen

Reply

Your email address will not be published. All fields are required.