Blog

Iti place sa te holbezi
 

Iti place sa te holbezi si faci asta des – despre ce este vorba?

Iti place sa te holbezi - www.ValentinSen.roIdeea acestui clip mi-a venit in drum spre casa. Cateva priviri evaluative aruncate de niste masculi stationari catre un grup de fete mi-au starnit dorinta de a realiza acest material. Observam cum oamenii privesc unii la altii si majoritatea fac asta cu dorinta de a poseda, de a consuma si nu realizeaza ca aceasta practica este in sine obositoare si deloc utila. A privi incontinuu si de a cauta incontinuu este pana la urma un proces energofag care inoculeaza creierului o imagine gresita a propriei persoane.
La o prima privire te poti observa in postura unui pradator care studiaza piata, urmand sa atace insa realitatea este cu totul alta. Acest pradator este de fapt victima propriilor atasamente afective si neajunsuri interioare, care il determina sa caute mereu cu privirea. Daca ai fi echilibrat in sinea ta si impacat cu ceea ce ai, privirea ta nu ar mai exprima dorinta. Practic ai fi relaxat, te-ai ocupa de indeletnicirile tale, ai purta discutii normale cu interlocutorii tai, fara sa intorci privirea in stanga si in dreapta.
In ziua de azi insa, oamenii sunt foarte slabi si fac aceste lucruri fara sa se poata controla. Multi dintre ei chiar recunosc ca nu se pot controla. Dorinta este prea puternica iar daca nu lucrezi cu tine insuti pentru o independenta interioara, in scurt timp te vei intreba de ce te afli si tu sub jugul propriilor dorinte si de ce iti place sa te holbezi atat de mult.
Iti place sa te holbezi - www.ValentinSen.roA privi este ceva normal – suntem oameni si este firesc sa fim atrasi de persoanele de sex opus; problema apare ca la multe alte situatii, atunci cand devine ceva exagerat si auto-controlul se pune sub semnul intrebarii. Atunci cand un lucru firesc devine patima si anumite actiuni au loc fara o decizie lucida din partea ta, aceea este o problema.
Scopul acestui material este de a atrage atentia asupra unor aspecte aparent minore care pot insa ajuta enorm la imbunatatirea imaginii de sine si a lucrului cu propria persoana.

Mai multe detalii in materialul video.
Pe curand,
Valentin Sen

Reply

Your email address will not be published. All fields are required.