Blog

Nu stii ce sa mai faci – goliciunea interioara
 

Nu mai stii ce sa faci

Nu mai stii ce sa faci

Starea de goliciune interioara, lipsa de reper, confuzie este o stare des intalnita in ziua de astazi, mai ales in cazul deceptiilor in dragoste. Foarte multi oameni experimenteaza asa ceva atunci cand ies din relatii lungi, in care s-au mulat foarte mult pe preferintele si indeletnicirile partenerului. Aceste stari provin din crearea in timp a unor brese pe care nu am stiut cu ce sa le umplem. Este acum timpul sa ne apreciem la adevarata valoare, sa ne identificam calitatile si sa ne stabilim o tinta clara in ceea ce priveste directia vietii noastre.

Se spune ca “doar pestii morti sunt dusi de val”. Pentru a infrunta curentii puternici ai vietii este obligatoriu sa ne constituim o lista de prioritati si tinte, sa stim exact ce ne dorim de la viata pentru a nu mai irosi timp si energie. Se spune ca boala secolului este depresia. Unul dintre motivele pentru care avem parte in continuare de stari depresive este tocmai lipsa de ocupatie. Atentia trebuie focalizata pe ceva constructiv, pentru care sa avem motivatie sa luptam, fie ca este vorba de jobul ideal, familie sau persoana iubita.

Fa binele!

Atunci cand intr-adevar nu mai stii ce sa faci pentru a-ti recapata increderea in fortele proprii, cand simti ca nu mai ai putere sa crezi in tine, incearca un mic artificiu: incurajeaza-i pe altii! Poate ti se pare peste mana sau exagerat sa pretinzi ca esti curajos acum dar cu toate acestea, ai vrea sa iti recapeti increderea de sine – ajuta-i pe altii! Lucrand cu o anumita calitate, discutand despre ea, cultivand-o in plan mental, iti asumi valorile ei.

Nimeni nu a saracit niciodata daruind! In cazul discutiei de fata, este chiar opusul: daruind binele din suflet, ti-l atragi in viata ta cu si mai mult belsug!

Mai multe detalii in materialul video de mai jos.
Pe curand,
Valentin Sen

Reply

Your email address will not be published. All fields are required.